November 13, 2016

Mihael je prošloga tjedna održao izrazito zapaženi recital u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog posvećen djelima hrvatskih skladatelja.

Nastupio je uz pijanista Filipa Faka, a kao gost pridružio mu se proslavljeni jazz pijanist Matija Dedić s kojim je izveo i njegovu autorsku skladbu posvećenu upravo njemu. U dupko ispunjenom ‘Malom Lisinskom’ našli su se te večeri mnogi poznati glazbenici poput Gabi Novak, Silvija Glojnarića, Mateja Meštrovića, Saše Nestorovića i mnogih drugih, a sinergija koju su Mihael i Matija tada postigli pamtit će se još dugo.

Koncert je pokazao Paarovu orijentaciju na domaći repertoar koji sustavno promiče i u kojem nalazi veliki dio inspiracije za svoj umjetnički rad. U ovoj sezoni očekuje ga niz gostovanja, kako solističkih tako i onih s Cameratom Cantilly, te rad na novim diskografskim projektima. Koncert u Lisinskom organizirala je Udruga Klarinetist.hr, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

About MihaelPaar.com

Clarinetist, Producer & Mentor. Founder @ccantilly™ Mozarteum Alumni. D'Addario/BC Artist. 24/7 Learner. Hardly ever standstill. Global